
Борщ. Секретний інгредієнт
Борщ. Секретний інгредієнт
Борщ. Секретний інгредієнт
Борщ. Секретний інгредієнт

Прем`єра
22
Жовтня
- Жанр:
- документальний
- Час:
- 1 година 20 хвилин
- Прем`єра:
- 22 Жовтня 2020
- Рік:
- 2020
- Країна:
- Україна
- У ролях:
- Євген Клопотенко
- Режисер:
- Дмитро Кочнев
Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і солоного томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати або квасити? Пробували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушами або чорносливом? - Євген Клопотенко відправився в подорож по всій Україні, щоб знайти секретні інгредієнти головної страви українців. Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка в блюдо завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу коричневий, а в Одесі помаранчевий. Борщ буде варитися високо в Карпатах і військової польової кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС і прямо в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників і в гуцульському селі, в вишуканому львівському ресторані і в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.
Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти
онлайн купівлі квитка закрыти
На жаль,
немає сеансів по заданим умовам.