Борщ. Секретний інгредієнт
            Борщ. Секретний інгредієнт
        
            
            Борщ. Секретний інгредієнт
            Борщ. Секретний інгредієнт
            
                
                    
                
                                    
                        
                            
            
        
    
                
                            Прем`єра
                            22
                            Жовтня
                            
                        
                    - Жанр:
 - документальний
 - Час:
 - 1 година 20 хвилин
 
- Прем`єра:
 - 22 Жовтня 2020
 - Рік:
 - 2020
 - Країна:
 - Україна
 - У ролях:
 - Євген Клопотенко
 - Режисер:
 - Дмитро Кочнев
 
        Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і солоного томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати або квасити? Пробували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушами або чорносливом? - Євген Клопотенко відправився в подорож по всій Україні, щоб знайти секретні інгредієнти головної страви українців. Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка в блюдо завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу коричневий, а в Одесі помаранчевий. Борщ буде варитися високо в Карпатах і військової польової кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС і прямо в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників і в гуцульському селі, в вишуканому львівському ресторані і в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.    
    
                                            Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти
                онлайн купівлі квитка закрыти
 На жаль,
            немає сеансів по заданим умовам.            
            
                                
                    