Борщ. Секретний інгредієнт
Борщ. Секретний інгредієнт Борщ. Секретний інгредієнт
Прем`єра 22 Жовтня
ЗА+
Борщ. Секретний інгредієнт Борщ. Секретний інгредієнт
Борщ. Секретний інгредієнт
Прем`єра 22 Жовтня
Жанр:
документальний
Час:
1 година 20 хвилин
Купити квитки
ЗА+
Борщ. Секретний інгредієнт
Прем`єра:
22 Жовтня 2020
Рік:
2020
Країна:
Україна
У ролях:
Євген Клопотенко
Режисер:
Дмитро Кочнев
Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і солоного томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати або квасити? Пробували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушами або чорносливом? - Євген Клопотенко відправився в подорож по всій Україні, щоб знайти секретні інгредієнти головної страви українців. Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка в блюдо завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу коричневий, а в Одесі помаранчевий. Борщ буде варитися високо в Карпатах і військової польової кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС і прямо в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників і в гуцульському селі, в вишуканому львівському ресторані і в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.

Борщ. Секретний інгредієнт

  • Сеанси: Всі дати
наверх