Світло. Частина 3
Світло. Частина 3 Свет. Часть 3
Світло. Частина 3 Свет. Часть 3
Світло. Частина 3
Прем`єра 18 Березня
Жанр:
короткометражки
Купити квитки
16+
Світло. Частина 3
Прем`єра:
18 Березня 2017
«Тузик, служити!» (9'27 хв.) Анімація Юлія Лис Маленька собачка раптово стикається з непереборною обставиною, коли приходить на роботу.

«Він заплатив» (1'04 хв.) соціальний ролик Режисер: Юлія Мироненко Країна Україна Про відповідальність кожного за свої вчинки, які можуть повернуться до тебе несподіваним чином.

«Кордон Віри» (23 хв.) Ігровий короткометражний фільм Режисер: Оксана Войтенко Студія: "Добранічфільм", Київський Національний Університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого Країна Україна Історія про дівчину Віру, розвідницю повстанського загону, яка під час виконання важливого завдання закохується в хлопця-дизертира. Вона стає між складним вибором: любов або боротьба за свободу.

«Ліфтер» (13 хв.) Ігровий короткометражний фільм Режисер: Федір Селькін Спортсмену-початківцю, ліфтер Леха, влаштовує цикл тренувань для свого діда - ліфтера, у якого днями повинне відбутися весілля. Незважаючи на похилий вік, наречена мріє, щоб наречений проніс її на руках по мосту...

«Винахідник (TheMachinator)» (10 хв.) анімація Режисер: Пабло Латорре Країна: Аргентина Історія кохання Джона, молодого винахідника роботів, і Анни.

«Прагне до перемоги!» (16 хв.) Документальний короткометражний фільм Режисер: Олександр Шишкін Студія: «ArtEffect» Країна: Ізраїль Це історія двох сестер, що долають страх і біль на шляху до перемоги.

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

Світло. Частина 3

  • м. Бердичів
  • Сеанси: Всі дати
наверх