Світло. Частина 2
Світло. Частина 2 Свет. Часть 2
Світло. Частина 2 Свет. Часть 2
Світло. Частина 2
Прем`єра 18 Березня
Жанр:
короткометражки
Купити квитки
16+
Світло. Частина 2
Прем`єра:
18 Березня 2017
«Справжні кольори (TrueСolour)» (3'43 хв.) Анімація Хай-ЧанЙе Йа-Хай Чанг Тайвань Як чорно-білий світ наповнюється світлом і кольором, і все оживає.

«Як Екзюпері» (3'10 хв.) Музичний кліп Сергій Гармаш Україна Музичний кліп на пісню Павла Табакова "Як Екзюпері" продовжує цю важливу для кожного фразу "любов - це..."

«Немає зв'язку» (9 хв.) Ігровий короткометражний фільм Олександр Шімкоі «ArtRevolutionGroup» Україна Вони зустрічаються і не хочуть розлучатися, але він йде туди, де зв'язку немає.

«Птах зозулі (CuckooBird)» (10 хв.) Анімація Еркан Кен Туреччина Самотня пташка знаходить любов.

«Брат за брата» (26 хв.) Документальний короткометражний фільм Руслан Ганущак Україна Участь грузинських побратимів у визвольній війні України проти російських агресорів. Реальні бої в с. Широкино у квітні 2015 року.

«Великий» (15 хв.) Ігровий короткометражний фільм Юрій Солодов Хлопчику виповнюється 6 років. Батько в перший раз відправляє його за хлібом. Якщо він пройде цей іспит, то буде вважатися Великим...

«Люблю музей» (3'30 хв.) Музичний кліп Віктор Булига, Станіслав Лозовський Vidimastudio Україна Музичний кліп на пісню композитора Сергія Зінчука. Музей повертає двох молодих людей в минуле.

«Квітка» (9 хв.) Ігровий короткометражний фільм Владислав Сергієнко Україна (м.Київ) Життя головного героя складається з щоденного походу в ліс для залицяння із квіткою. Таємницю, яку приховує ця квітка, відкривають спогади про молодість.

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

Світло. Частина 2

  • м. Кременчук
  • Сеанси: Всі дати
наверх