BEST SCI FI (Міжнародний фестиваль фантастики)
BEST SCI FI (Міжнародний фестиваль фантастики) Best Sci Fi International Film Festival
BEST SCI FI (Міжнародний фестиваль фантастики) Best Sci Fi International Film Festival
BEST SCI FI (Міжнародний фестиваль фантастики)
Прем`єра 23 Лютого
Жанр:
короткометражки
Час:
1 година 44 хвилини
Купити квитки
16+
BEST SCI FI (Міжнародний фестиваль фантастики)
Прем`єра:
23 Лютого 2017
Країна:
Іспанія, США, Франція, Ізраїль, Хорватія
ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ, Іспанія, 2015-го, 15 ' Андреа в пастці часового циклу. Що робити і як вирватися з цього замкнутого нескінченного кола?!

РЕДУКС, США, 2015-го, 9 ' Вчений повинен відправити попередження крізь час і простір, перш ніж він буде убитий штурмової групою.

ТРЕТІЙ ЗАКОН КЛАРКА, Іспанія, 2014 року, 7 ' Занурення в життя Артура Кларка, письменника і співавтора фільму "2001: Космічна Одіссея" в його пошуках позаземної цивілізації.

ДЖУЛЬЕТТА, Франція, 2015-го, 12 ' У недалекому майбутньому, компанія "SEED" представляє широкому загалу Джульєтта 1, перше покоління синтетичних андроїдів для роботи і дома. Однак, технологія еволюціонує і виходять нові і нові версії, людству стає все складніше знайти своє місце в цьому світі...

МІСТЕР ДЕНТОН, Spain, 2014 року, 9 ' Холодної зимової ночі Лаура читає своєму братові Девіду історію про дивну істоту, яка нападає на дітей. Раптово Лауру пробирає дрож, вона відчуває чиюсь присутність в будинку. Це він.

АПОЛЛОН 81, Іспанія, 2015-го, 12 ' Аполлон 81 входить в, на перший погляд, нормальний бар... Він кидає кістки і вибирає свого суперника: Шляпку_Любві, легендарну і підступну. Гра починається. У кожного гравця свої карти і свої секрети. Капелюшок, експерт топ-рівня, впевнена, що обов'язково виграє. Чи впорається Аполлон?

ЧАРІВНИЙ ОЛІВЕЦЬ, США, 2015-го, 10 ' Чарівний Олівець - фантастична комедія про простого офісного працівника, який повинен взяти участь в грі на кращу фантазію. Його мета - виграти олівець, якого він відчайдушно прагне, щоб доповнити в свою колекцію.

МИШАЧА ДИЛЕМА, Ізраїль, 2015-го, 11 ' У розпал Голокосту талановитий єврейський фізик на ім'я Рудольф змушений будувати машину телепортації для нацистів. Рудольф продовжує стверджувати, що машина ще не працює, але нацистський наглядач Хайнц підозрює, що фізик щось приховує. Так як нацист має намір вичавити правду будь-якими засобами, Рудольфу незабаром доводиться зіткнутися з дилемою всього свого життя.

ВКРАДЕНА ФАНТАЗІЯ, США, 2015-го, 14 ' Коли її уявний друг викрадений, 8-річна Олівія потрапляє в епічну пригоду, щоб його повернути.

ВТЕЧА, Хорватія, 2015-го, 5 ' Дівчині-аутисту, одержимою науковою фантастикою, сниться, що вона обрана для викрадення інопланетянами з однієї з її книг.

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

BEST SCI FI (Міжнародний фестиваль фантастики)

  • м. Біла Церква
  • Сеанси: Всі дати
наверх