One more time with feeling
One more time with feeling One more time with feeling
One more time with feeling One more time with feeling
One more time with feeling
Прем`єра 23 Грудня
Купити квитки
16+
One more time with feeling
Прем`єра:
23 Грудня 2016
Рік:
2016
Єдиний додатковий показ у кінотеатрі «Київ» 23 грудня о 21-00

Після феноменального успіху фільму «One More Time With Feeling» та альбому «Skeleton Tree» від Nick Cave & The Bad Seeds у всьому світі, наступила довготривала пауза, ніяких додаткових показів, планів на дистрибуцію чи дат світового туру. З тою таємничістю, з якою фільм заявив про себе світу, з такою і зник з інформаційного поля. Ми раді повідомити про єдиний додатковий показ фільму у кінотеатрі «Київ» 23 грудня 2016.

Робота над шістнадцятим студійним альбомом Nick Cave & The Bad Seeds тривала з кінця 2014-го року на Retreat Studios у Брайтоні на тлі трагічних життєвих подій самого Ніка, який втратив 15-річного сина влітку 2015-го. Це змінило початкову концепцію фільму та перетворило його на глибоке занурення у почуття та переживання колективу та їхні музичні рефлексії. Переплетіння кольору та ЧБ, крихкості та життя у документально-наративній картині, сповненій магією Ніка Кейва та The Bad Seeds.

Andrew Dominik — голлівудський режисер австралійського походження, номінант Канн та премії «Оскар», режисер та сценарист таких фільмів, як «Погляд зсередини», «Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса» та «Пограбування казино».

Серія показів фільму у містах України відбулась у вересні цього року, а світова прем'єра картини пройшла на одному з найпрестижніших фестивалів світу — Венеціанському кінофестивалі.

Фільм демонструється в форматі 2D з англійськими субтитрами

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

One more time with feeling

  • м. Ужгород
  • Сеанси: Всі дати
наверх