Імпресіоністи (Фільм-виставка)
Імпресіоністи (Фільм-виставка) The Impressionists
Імпресіоністи (Фільм-виставка) The Impressionists
Імпресіоністи (Фільм-виставка)
Прем`єра 4 Грудня
Жанр:
документальний
Час:
1 година 27 хвилин
Купити квитки
16+
Імпресіоністи (Фільм-виставка)
Прем`єра:
4 Грудня 2016
Рік:
2014
Країна:
Великобританія
Режисер:
Філ Грабскі
Моне, Сезанн, Дега, Ренуар - імена, знайомі будь-якому цінителю мистецтв; автори, за роботи яких вже кілька десятиліть йде запекла боротьба на великих аукціонах Лондона і Нью-Йорка. Але ким ці люди були в житті? Що надихало художників на нові відкриття в живописі і як створювалися їхні знамениті полотна? Чим пояснити нескінченну привабливість їхніх картин, які сьогодні є перлинами в колекціях найвідоміших музеїв світу?

У пошуках відповідей на ці питання фільм розгляне нову унікальну виставку, присвячену ключовій фігурі арт-світу, винахіднику імпресіонізму як явища - паризькому колекціонерові 19-го століття Полю Дюран-Рюелю. Зібрана силами міжнародної групи організаторів, ця виставка, можливо, є найбільш вичерпним дослідженням феномену імпресіонізму в історії мистецтва.

Сміливе рішення Дюран-Рюеля влаштувати виставку імпресіоністів в Нью-Йорку в 1886 році не тільки дозволило колекціонерам познайомитися з роботами сучасних їм французьких художників, а й в буквальному сенсі слова врятувало імпресіонізм як напрям від повного краху. Фільм покаже не тільки дивовижну історію цієї непересічної людини, але і розповість про самих художників, а також продемонструє у деталях всесвітньо улюблені шедеври роботи Моне, Сезанна, Дега і багатьох інших.

Фільми-виставки демонструються англійською мовою з українськими субтитрами.

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

Імпресіоністи (Фільм-виставка)

  • м. Рівне
  • Сеанси: Всі дати
наверх