 
    
            Борщ. Секретний інгредієнт
            Борщ. Секретний інгредієнт
        
            
            Борщ. Секретний інгредієнт
            Борщ. Секретний інгредієнт
            
                
                     
                
                                    
                        
                            
            
        
     
                
                            Прем`єра
                            22
                            Жовтня
                            
                        
                    - Жанр:
- документальний
- Час:
- 1 година 20 хвилин
- Прем`єра:
- 22 Жовтня 2020
- Рік:
- 2020
- Країна:
- Україна
- У ролях:
- Євген Клопотенко
- Режисер:
- Дмитро Кочнев
        Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і солоного томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати або квасити? Пробували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушами або чорносливом? - Євген Клопотенко відправився в подорож по всій Україні, щоб знайти секретні інгредієнти головної страви українців. Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка в блюдо завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу коричневий, а в Одесі помаранчевий. Борщ буде варитися високо в Карпатах і військової польової кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС і прямо в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників і в гуцульському селі, в вишуканому львівському ресторані і в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.    
    
                                            Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти
                онлайн купівлі квитка закрыти
 На жаль,
            немає сеансів по заданим умовам.            
            
 
                 
                                 
                    