ROH: Лускунчик (Опера і балет в кіно)
ROH: Лускунчик (Опера і балет в кіно) ROH: Nutcracker
ROH: Лускунчик (Опера і балет в кіно) ROH: Nutcracker
ROH: Лускунчик (Опера і балет в кіно)
Прем`єра 19 Грудня
Жанр:
пригоди, фентезі
Час:
2 години 15 хвилин
Купити квитки
ЗА+
ROH: Лускунчик (Опера і балет в кіно)
Прем`єра:
19 Грудня 2019
Рік:
2016
Країна:
Велика Британія
У ролях:
Лорен Катбертсон, Федеріка Бонеллі, Франческа Гейворд
Режисер:
Пітер Райт
«Лускунчик» — балет, без якого просто неможливо уявити Різдво. Його перегляд вже давно став чимось на зразок святкової традиції для усієї родини та світовою класикою, що займає особливе місце у серцях поціновувачів балету.

Хореограф Пітер Райт вперше поставив «Лускунчика» на сцені Королівської опери у 1984 році й відтоді він залишається найпопулярнішою постановкою театру Ковент-Гарден. В основі його хореографії — найперша й найбільш автентична версія Лева Іванова 1892 року, створена для прем’єри у Маріїнському театрі.

Саме у цій версії, присвяченій 90-річчю Пітера Райта, можна побачити оригінальну хореографію, у якій Райт не зраджує традиціям класики російського балету — в першу чергу, це стосується па-де-де Феї Драже та її Принца. Над неймовірними святковими декораціями працювала легендарна художниця кіно, театру й телебачення Джулія Тревельян-Оман, завдяки чому на сцені можна буде побачити вінтажні ялинкові іграшки 19 століття.

Ще до початку першого акта звучить музика, яка переносить глядачів у казковий світ. Щойно завіса підніметься й очима маленької Клари ми побачимо, як в її будинку повним ходом йде приготування до різдвяного балу...

Демонструється англійською мовою з українськими субтитрами

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

ROH: Лускунчик (Опера і балет в кіно)

  • Сеанси: Всі дати
наверх