Будинок моди Кардена
Будинок моди Кардена House of Cardin
Будинок моди Кардена House of Cardin
Будинок моди Кардена
Прем`єра 11 Березня
Жанр:
документальний
Час:
1 година 35 хвилин
Купити квитки
ЗА+
Будинок моди Кардена
Прем`єра:
11 Березня 2021
Рік:
2019
Країна:
США
Режисер:
Девід Еберсоул, Тед Хьюз
Ваги, смартфони, фотоапарати, ортопедичні матраци, дитячі ліжка, шкарпетки та навіть канцелярські кнопки — на чому тільки не зустрінеш логотип Pierre Cardin. П’єр Карден не лише міг продати (звичайно, недешево) всі ці речі під власним брендом, але й став головним новатором і футуристом моди.

Уже з 11 березня ми покажемо створену ще за життя модельєра стрічку «Будинок моди Кардена». Він надав режисерам повний доступ до власних архівів та впустив у найпотаємніші куточки своєї імперії.

П’єр був піонером нової епохи — ери дизайнерів та креативних директорів, які прийшли на зміну кутюр’є. Карден від самого початку здивував світ свіжим поглядом на моду: створював перші унісекс-речі, випускав прет-а-порте колекції та робив дизайнерський одяг доступним. Він відкидав будь-які культурні традиції моди, у ній його цікавило лише «завтра».

А ще він відкрив свій будинок моди у 28, створив перший космічний костюм для NASA, навчався у Крістіана Діора, одягав Бітлз, допомагав Жану-Полю Ґотьє робити перші кроки у модній індустрії та жив у чудернацькому бульбашковому палаці.

Демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

Будинок моди Кардена

  • м. Київ
  • КІНО42
  • Сеанси: Всі дати
наверх