Рейв (Мовою оригіналу)
Рейв (Мовою оригіналу) Beats
Рейв (Мовою оригіналу) Beats
Рейв (Мовою оригіналу)
Прем`єра 23 Липня
Жанр:
музика, комедія, драма
Час:
1 година 41 хвилина
Купити квитки
16+
Рейв (Мовою оригіналу)
Прем`єра:
23 Липня 2020
Рік:
2019
Країна:
Велика Британія
У ролях:
Крістіан Ортега, Лорн МакДональд, Лора Фрейзер
Режисер:
Брайан Уелш
Сценарій:
Кіран Херлі, Брайан Уелш
Середина 90-х. Джонно і Спаннер — нерозлучні друзі, що живуть у провінційному шотландському містечку. Епідемія рейву і божевільних наркотичних вечірок, що шириться Британією, у їхньому місті відчувається лише слабким відлунням. Справжній біт можна зловити хіба що на підпільних радіостанціях, а вирушити у захопливий наркотичний тріп — лише на закритих рейвах, які британська влада оголосила поза законом.

Вже скоро доля розведе їх по різних містах, але перед цим вони вирушать на таємну вечірку, де вперше спробують наркотики, познайомляться з дівчатами, втраплять у халепу з місцевими бандитами, а закінчиться усе масштабним поліцейським рейдом. Але попри все, це буде найкрутіша ніч їхнього життя.

Стрічка «Рейв» — остання робота Брайана Велша, сценариста «Чорного дзеркала», а продюсером фільму виступив один з найбільш одіозних режисерів нашого часу Стівен Содерберґ. За саундтрек фільму відповідав JD Twitch, тому у ньому відчувається дика енергія рейв-сцени того часу: у фільмі звучить чимало хітів середини 90-х: The Prodigy, Orbital, Карла Крейга, Plastikman та LFO.

Демонструється англійською мовою з українськими субтитрами

Оберіть сеанс для
онлайн купівлі квитка закрыти

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.

Рейв (Мовою оригіналу)

  • м. Київ
  • КІНО42
  • Сеанси: Всі дати
наверх